Ucuz Çelik Kepenk

Çelik Kepenk imalat ve montajını yapmaktayız. Firmamız İstanbul ve çevre illerde mağaza, depo, fabrika, garaj ve evlerin pencereleri için özel ölçülerde çelik kepenk üretmektedir. biKEPENK olarak ana hedefimiz %100 müşteri memnuniyetidir. 7/24 teknik servislerimiz hizmet vermektedir. İletişim bölümününden bizleri arayabilir teklif formu ile fiyat bilgisi alabilirsiniz. Otomatik Çelik kepenk sistemleri basit kullanım imkanı sunar. Kumanda ve motor sistemleri sayesinde sizi yormaz. Ekibiz tarafından ölçü alınır ve istediğiniz modelde hazır hale getirilir.

Çelik Kepenklerin Özellikleri Nelerdir

Mekanınızın dış tasarımına göre tasarlayabileceğiniz, ihtiyacınıza göre özel ölçüde üretilebilen çelik kepenk sistemlerinde roll forming sistemi ile üretilir. İstenen ebatlara göre farklı boyutlarda profil tipleri ve kalınlıkları kullanılır. Roll forming Türkçeye hadde şekillendirme olarak çevrilmektedir. Bu sistemde uzun bir sac levha şeridinin istenen bir enine kesite sürekli olarak bükülmesini içeren bir haddelemedir.

Bu kepenk sistemleri kuyumcu, mağaza, depo gibi güvenirliğin yüksek olması gereken yerlerde tercih edilmektedir. otomatik kepenk sistemleri kumandalı olması nedeni ile kullanım kolaylığı sunar. Ancak elektrik kesintisi olması halinde manüel olarak da açma kapatma imkanı verir. Özellikle mağazalarda içerideki ürünleri sürekli gösterebilmek için şeffaf kepenkler tercih edilir. Yine aynı şekilde depolarda ise tam olarak dışarıdan yalıtım istenir. Bu sistemde her iki kesime de hitap edilebilmektedir.

Galvaniz çelik kepenklerde kullanılan profillerin arasında kauçuk fitiller kullanılmaktadır. Bu filtreler sayesinde çelikler aşınmadan korunur. Bunun yanı sıra ses ve ısı izolasyonuna katkıda bulunur. Galvaniz çelik kepenkler alüminyum kepenklere göre fiyatları daha yüksektir. Ancak hava şartlarından daha az etkilenirler, bu nedenle daha uzun ömürlü olurlar.

Çelik Kepenk Keşif ve Fiyatlandırma

Çelik kepenk siparişi vermeden önce montaj yapılacak konuma gelip uygun olup olmadığı kontrol edilir. Deneyimli ekibimiz montaj yapılacak yerin ölçüsünü aldıktan sonra model seçilir, çizim yapılır ve renk belirlenir. Tüm aşamalar tamamlandıktan sonra eldeki veriler ile size uygun fiyat teklifi sunulur. Ürünü ve fiyatı onaylamanız durumunda hızlıca üretimine geçilir ve montaj tamamlanır. Uygun çelik kepenk fiyat teklifleri için bizimle iletişime geçiniz.

Çelik Kepenk Galeri